5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT شیوع بیماری سل در ایران EXPLAINED

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

Blog Article

● سل فعال معمولاً علائم زیادی دارد. در حالی که علائم معمولاً مرتبط با سیستم هستند، بسته به محل رشد باکتری سل، می‌توانند سایر قسمت‌های بدن را هم تحت تأثیر قرار دهند.

زهرا گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ در ۷:۲۵ ب٫ظ امروز جاریم گفت دخترش (۹سالشه)بیماری سلیک داره جاریم خییلی ناراحت بود…

علائم بیماری سل وقتی اعضای دیگر بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد

محققان تخمین می‌زنند که تنها ۲۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است تشخیص داده‌شوند.

و رنگ آمیزی اورامین-رودامین و پس از آن میکروسکوپ فلورسانس[۲۳]

[۱۰] سل می‌تواند هر قسمتی از بدن را آلوده کند اما معمولاً در ریه‌ها رخ می‌دهد شناخته‌شده به عنوان سل ریوی.[۱۱] سل خارج ریوی زمانی رخ می‌دهد که سل به خارج از ریه‌ها نفوذ می‌کند. سل خارج ریوی همچنین می‌تواند هم‌زمان با سل ریوی وجود داشته باشد.[۱۱] علائم و نشانه‌های عمومی عبارتند از تب، لرز، تعریق شبانه، از دست دادن اشتها، کاهش وزن و خستگی مفرط.[۱۱] همچنین پدیده انگشت چماقی قابل توجهی نیز می‌تواند رخ دهد.[۱۰] ریوی[ویرایش]

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

بیماری سل، معمولاً در افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مبتلا هستند، این نقاط بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در کانادا و استرالیا، سل در میان مردم بومی به ویژه در مناطق دور افتاده، بسیار رایج است.[۸۷][۸۸] در آمریکا، مرگ و میر ناشی بازگشت به سلامت از بیماری از سل سکنه بومی پنج برابر بیشتر است.[۸۹]

پس قار و قور شکم ممکن است اتفاق بیفتد. البته به خاطر داشته‌باشید که ضرورتا قار و قور شکم نمی‌تواند نشانه‌ی بیماری سلیاک باشد. ممکن است که این علامت در افراد بروز کند اما نمی‌تواند تنها علامت نشان‌دهنده‌ی این بیماری باشد.

محصولات آرایشی مانند رژ لب، خمیر‌دندان و دهان‌شویه‌ها

معمولاً تصویربرداری از قفسه سینه، بهترین روش برای تشخیص بیماری سل ریوی محسوب می‌شود.

اگر فرد به این بیماری مبتلا باشد، احتمال ناباروری و یا انتقال بیماری به فرزندش هم وجود دارد. هر چند احتمال اینکه این بیماری از پدر و مادر به فرزند منتقل شود ۴ تا ۱۵٪ است. اما به هر حال این احتمال وجود دارد و باید بررسی‌های لازم انجام شود.

در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.

Report this page